ลงโฆษณาฟรี ลงประกาศฟรี ขายของมือสอง ร้านค้าออนไลน์ ecommerce หางาน สมัครงาน PantipMarket.com


ดูข่าวทั้งหมด
ค้นหาแบบละเอียด

หมายเลขประกาศ12928532

วิตามินเพิ่มพลังกับไมโทคอนเดรีย ทำให้ร่างกายกระชุ่มกระชวย Mitochondrial Energy Optimizer with BioPQQ

แสดงภาพทั้งหมด

วิตะมินช่วยเพิ่มพลังงานให้กับไมโทคอนเดรีย ลดความหนื่อยล้า ทำให้ร่างกายกระชุ่มกระชวย

วิธีรับประทาน วันละ 2 -4 เม็ด ตอนเช้า(ตื่นนอนให้ทานทันที)

ไมโตคอนเดรีย (Mitochrondria)

ไมโตคอนเดรียเป็นแหล่งพลังงานหลักของเซลล์ กระบวนการสำคัญต่างๆ ในเซลล์จะเกิดขึ้นได้ ต้องอาศัยพลังงานที่สร้างจากไมโตคอนเดรียเป็นหลัก แต่ไมโตคอนเดรียเองก็เสี่ยงต่อการถูกทำลายได้ง่ายจากอนุมูลอิสระที่เกิดขึ้นในระหว่างการเผาผลาญพลังงาน (ให้อ่านบทความเรื่อง กลไกของความชรา – 2 : อนุมูลอิสระ (ตอนที่ 1) เพิ่มเติม) และเนื่องจากความเสียหายที่เกิดจากอนุมูลอิสระ และการสร้างพลังงานที่ลดลง เป็นสัญลักษณ์ที่บ่งบอกถึงความชราภาพ ดังนั้น จึงเชื่อว่า ไมโตคอนเดรียมีบทบาทค่อนข้างสำคัญต่อกลไกของความชรา

ไมโตคอนเดรียมีความสำคัญมากต่อกระบวนการทำงานต่างๆ ของเซลล์ ด้วยเหตุนี้ จึงมีไมโตคอนเดรียเป็นจำนวนมากภายในเซลล์ และไมโตคอนเดรียเองก็ยังมีคุณสมบัติในการจำลองตัวเองได้เพื่อเพิ่มจำนวนให้มากขึ้น และสามารถซ่อมแซมตัวเองได้ในกรณีที่มีความเสียหายเกิดขึ้นจากอนุมูลอิสระ แต่อย่างไรก็ตาม ไมโตคอนเดรียก็มีความเปราะบาง ซึ่งถือว่าเป็นจุดอ่อนที่สุดในการป้องกันเซลล์จากความชรา


ไมโตคอนเดรีย ดีเอ็นเอ (Mitochrondrial DNA)

ความเสียหายของ DNA ถือว่าเป็นส่วนสำคัญในกลไกของความชรา เพราะว่าความเสียหายบางส่วนซ่อมแซมได้ แต่บางส่วนก็ไม่สามารถซ่อมแซมได้

โดยปกติ ในเซลล์มีส่วนประกอบ 2 ส่วนที่มี DNA นั่นคือ

นิวเคลียส และ ...
ไมโตคอนเดรีย
สารพันธุกรรมส่วนใหญ่จะถูกเก็บไว้ในนิวเคลียส และมีเพียงบางส่วนที่เก็บไว้ในไมโตคอนเดรีย ซึ่งเป็นส่วนที่มีความสำคัญต่อ DNA ดังนั้น DNA ในไมโตคอนเดรีย จึงได้รับความเสียหายจากอนุมูลอิสระมากกว่า DNA ที่อยู่ในนิวเคลียส

DNA ในไมโตคอนเดรียมีความเสี่ยงต่อการถูกทำลายมากกว่า DNA ในนิวเคลียส ถึง 10 เท่า ส่วนหนึ่งเป็นเพราะว่า อนุมูลอิสระส่วนใหญ่ถูกสร้างขึ้นในไมโตคอนเดรียในระหว่างที่มีการเผาผลาญพลังงาน นอกจากนี้ DNA ในไมโตคอนเดรีย ไม่ได้รับการปกป้องโดยโปรตีนและมีระบบซ่อมแซมที่ดีเหมือน DNA ที่อยู่ในนิวเคลียส


สภาวะอ่อนล้าของไมโตคอนเดรีย (Mitochrondrial Burnout)

ความสามารถในการสร้างพลังงานของไมโตคอนเดรียลดลงตามอายุ เนื่องจากไมโตคอนเดรียเป็นส่วนแรกในเซลล์ที่เสื่อมสภาพตามอายุ กระบวนการนี้ เราเรียกว่า สภาวะอ่อนล้าของไมโตคอนเดรีย (Mitochrondrial Burnout) ด้วยเหตุนี้ จึงทำให้การเผาผลาญพลังงานภายในเซลล์ลดลง ความสามารถในการทำงานของอวัยวะต่างๆ ก็ลดลงด้วย และเกิดความเสื่อมโทรมของโรคต่างๆ ตามมามากขึ้น

ความเครียด เป็นปัจจัยหลักที่ช่วยเร่งให้เกิดสภาวะอ่อนล้าของไมโตคอนเดรีย เมื่อเกิดความเครียด จะทำให้มีการเผาผลาญพลังงานในเซลล์เพิ่มขึ้น ทำให้ไมโตคอนเดรียทำงานหนักยิ่งขึ้น เป็นเหตุให้เกิดอนุมูลอิสระมากขึ้นตามมา และถ้าความเครียดนั้นยังคงอยู่อย่างเรื้อรัง เป็นผลให้ผนังเซลล์ของไมโตคอนเดรียเปราะบางและถูกทำลายได้ง่าย จึงเกิดรอยรั่วขึ้นที่ผนังของไมโตคอนเดรีย ซึ่งจะไปรบกวนสมดุลของระดับพลังงานและสารเคมีภายในเซลล์ ถ้าความเสียหายนี้รุนแรง ก็จะช่วยเร่งกระบวนการชราภาพให้เร็วขึ้น และการเกิดโรคภัยต่างๆ ตามมา


สารอาหารที่ป้องกันการเกิดสภาวะอ่อนล้าของไมโตคอนเดรีย

การที่ไมโตคอนเดรียมีบทบาทสำคัญในการเป็นแหล่งผลิตพลังงาน และตัวมันเองก็มีความเสี่ยงต่อการถูกทำลายโดยอนุมูลอิสระ ทำให้ไมโตคอนเดรียเป็นส่วนสำคัญที่ต้องป้องกันเพื่อไม่ให้เกิดการเสื่อมสภาพ และความเครียด

จากการศึกษาพบว่า การป้องกันไม่ให้เกิดสภาวะอ่อนล้าของไมโตคอนเดรีย ถือว่า เป็นปัจจัยสำคัญที่สุดปัจจัยหนึ่งในการทำให้มีชีวิตที่ยืนยาวขึ้น นอกจากนี้ ยังพบด้วยว่า มีสารอาหารสำคัญหลายตัว ที่ช่วยเพิ่มการทำงานของไมโตคอนเดรียให้ดีขึ้น เช่น อะเซทิล แอล คาร์นิทีน (ALC), โคเอ็นไซม์คิวเท็น (CoQ10) และ กรดอัลฟ่าไลโปอิก (R-ALA)

อะเซทิล แอล คาร์นิทีน (ALC) ช่วยในการขนส่งกรดไขมันเข้าสู่ไมโตคอนเดรีย แม้ว่าร่างกายคนเราจะสามารถสร้าง ALC ขึ้นเองได้ แต่อัตราการสร้างจะลดลงตามอายุ อาหารที่มี ALC จะช่วยเร่งการเผาผลาญไขมันในไมโตคอนเดรียให้ดีขึ้น ทำให้มีการสร้างพลังงานเพิ่มขึ้น

จากการศึกษาพบว่า ALC มีประโยชน์ในการรักษาโรคบางชนิดที่เกี่ยวกับระบบหลอดเลือดหัวใจ และระบบประสาท


โคเอ็นไซม์คิวเท็น (CoQ10) มีบทบาทสำคัญ 2 อย่างคือ

ช่วยเรื่องการเผาผลาญพลังงานในไมโตคอนเดรีย
เป็นสารต้านอนุมูลอิสระ
CoQ10 ช่วยเพิ่มอัตราและประสิทธิภาพในการสร้างพลังงานให้กับเซลล์ ขณะเดียวกันก็ยังช่วยป้องกันไมโตคอนเดรียจากอนุมูลอิสระ ร่างกายเราสามารถสร้าง CoQ10 ได้เอง แต่ด้วยปัจจัยหลายอย่างทำให้การสร้างลดลง เช่น อายุ ความเจ็บป่วย ยาลดโคเลสเตอรอล และภาวะขาดสารอาหาร

CoQ10 บางทีเรียกว่าเป็นตัวบ่งชี้ทางชีวภาพ (Biomarker) แห่งความชรา เพราะว่า ระดับของ CoQ10 สัมพันธ์กับอายุ และความเสื่อมของโรค บางงานวิจัยพบว่า การให้อาหารที่มี CoQ10 จะช่วยเพิ่มอายุขัยในสัตว์ทดลองได้ สำหรับในคน มีหลายงานวิจัยบ่งชี้ว่า CoQ10 มีประสิทธิภาพในการรักษาโรคหัวใจล้มเหลว และโรคอื่นๆ ของกล้ามเนื้อหัวใจได้ด้วย นอกจากนี้ CoQ10 ยังช่วยรักษาความดันโลหิตสูง ความเสื่อมของระบบภูมิคุ้มกัน และอาการกล้ามเนื้ออ่อนแรงได้


กรดอัลฟ่าไลโปอิก (R-ALA) เหมือนกับ CoQ10 คือ เป็นส่วนสำคัญของการเผาผลาญพลังงานในไมโตคอนเดรีย อีกทั้งยังเป็นสารต้านอนุมูลอิสระที่แรง (Potent Antioxidant) ด้วยเช่นกัน บางรายงานพบว่า การให้อาหารที่มี R-ALA จะช่วยลดปริมาณอนุมูลอิสระในไมโตคอนเดรียได้มาก และช่วยเพิ่มการสร้างพลังงานได้ดี


Mitochondrial Energy Optimizer with BioPQQ™
120 capsules
Item Catalog Number: 01568


All cells in our bodies contain tiny organelles called mitochondria that function to produce cellular energy by means of the adenosine triphosphate (ATP) cycle. The number of mitochondria in a cell varies widely by organism and by tissue type. A human cell can have from a few to several thousand mitochondria.

One of the most serious events that causes the loss of cellular vitality is the depletion of mitochondrial energy-producing function. Cells require healthy mitochondrial activity to perform life-sustaining metabolic processes. As mitochondrial function weakens in our cells, so does the vitality of organs such as the heart and brain or in some cases, the entire body.1-6

In order for the mitochondria to create the energy needed to sustain cellular function, fatty acids (which serve as the mitochondria's fuel) must be transported through the cell membrane and into the mitochondria.7-9

Life Extension members now have access to a state-of-the-art nutritional formula called Mitochondrial Energy Optimizer with BioPQQ™ that not only protects delicate cellular structures and enables cells to perform life-sustaining metabolic processes … it also helps generate new mitochondria! This formula is designed to counteract age-related structural and functional changes and promote biogenesis with these unique ingredients:

PQQ (Pyrroloquinoline quinone) — this next generation cellular rejuvenator triggers growth ofnew mitochondria in aging cells10 … and activates genes involved in protecting delicate structures within the mitochondria.11-14
Carnosine — As humans age, their proteins become irreversibly damaged by lethal glycation reactions. Glycation is the cross-linking of proteins or lipids and sugar to form non-functioning advanced glycation end-products (AGEs) in the body, which can lead to alterations of normal cell function. Carnosine is not only the premier anti-glycating agent, but it also protects neurons against reactive and cytotoxic protein carbonyl species associated with normal aging.15-19
Luteolin — Unremitting systemic inflammation is involved with virtually every undesirable consequence of aging. Culprits behind inflammatory reactions are pro-inflammatory cytokines, such as interleukin-1 and tumor necrosis factor alpha. Luteolin is a super-potent plant extract that has been shown to suppress these dangerous inflammatory cytokines.20-29
Benfotiamine — Benfotiamine blocks multiple destructive biochemical pathways, including AGEs' formation pathway,30-34 which is induced by higher than desirable blood glucose levels.35Human mortality studies indicate that ideal fasting glucose levels are between 74–85 mg/dL. Yet many aging people have fasting glucose above 90 mg/dL, which is less than optimal.Benfotiamine can activate glucose metabolism and promote already healthy blood glucose levels. In addition, ben-fotiamine exhibits direct antioxidative capacity and prevents induction of DNA damage.36
Pyridoxal 5'-Phosphate — Aging results in the formation of toxic advanced glycation end products throughout the body. Pyridoxal 5'-phosphate is the active form of vitamin B6 that has been shown to protect against both lipid and protein glycation reactions.37-40
R-Lipoic Acid — Destructive free radical activity in the mitochondria plays a major role in the loss of cellular vitality. The microencapsu-lated Bio-Enhanced® R-lipoic acid facilitates youthful mitochondrial energy output while guarding against free radicals. Two forms of lipoic acid are sold on the supplement market, but R-lipoic acid is far more potent.41-46
Acetyl-L-Carnitine Arginate — The amino acid L-carnitine is required to transport fats into the mitochondria to be burned for cellular energy. ArginoCarn® Acetyl-L-carnitine arginate is a patented form of carnitine that has been shown in cell cultures to stimulate the growth of neurites.47-49
Taking all of these ingredients separately would be prohibitively expensive. Life Extension members can benefit from all of them in this one cost-effective, comprehensive formulation to promote mitochondrial structure, function and formation.
Supplement Facts
Serving Size 4 capsules
Servings Per Container 30
Amount Per Serving
Vitamin B6 (as pyridoxal 5’-phosphate)
100 mg
Calcium (as calcium carbonate)
175 mg
Sodium
25 mg
Carnosine
1000 mg
ArginoCarn® Acetyl-L-carnitine arginate dihydrochloride
675 mg
Benfotiamine
150 mg
R-Lipoic Acid (as microencapsulated Bio-Enhanced® stabilized Na-RALA sodium R-lipoate)
150 mg
BioPQQ™ Pyrroloquinoline quinone disodium salt
10 mg
Luteolin (high purity luteolin as Pureolin™)
8 mg
Other ingredients: gelatin, vegetable stearate, silica.
Contains soybeans.
Bio-Enhanced® is a registered trademark of Geronova Research, Inc.
Pureolin™ is a trademark of Pharma Science Nutrients, Inc., and is used here under license. All rights reserved worldwide.
BioPQQ™ is a trademark of MGC (Japan).
ArginoCarn® is a registered trademark of Sigma-tau HealthSciences, Inc. and is protected by US patents 6,365,622, US 6,703,042 and EP1202956.
Dosage and Use
Take two capsules twice daily, preferably early in the day or all at once upon wakening, or as recommended by a healthcare practitioner. This product can be taken with or without food. To ensure product consistency, store tightly closed in a cool, dry place.
EVIEW SNAPSHOT® by PowerReviews

4.6 (based on 51 reviews)


98% of respondents would recommend this to a friend.
PROS
Produces results (41)
No side effects (32)
Simple to take (31)
Acts quickly (23)
Good taste (9)
CONS
BEST USES
Daily use (45)
Older people (26)
Women (21)
Men (17)

REVIEWER PROFILE: Regular user (39), Health conscious (31), First time user (7), Medical professional (5)

Write a Review

Most Liked Positive Review

Got my 'get up n go' back
After trying this product for a couple of weeks I noticed a significant increase in my overall muscle strength and energy level. Side effects from transplant medications weakened my muscles to the point that everyday...
Read complete review
VS
Most Liked Negative Review

Watch out for your B-6 levels
My neurologist took me off these after he read the contents and tested my B-6 levels. Apparently, nobody should have B-6 levels above 21.7 nanograms/ mL. But mine were 101. Side...
Read complete review

สนใจผลิตภัณฑ์ คลิ๊กเข้าดูรายละเอียดเพิ่มเติมและสั่งซื้อได้ที่ http://goodproduct.net/product/detail-119702.html

ประกาศอื่นของผู้ขาย

รูปภาพรายละเอียดราคา